Professioneel fotograaf

Ben je op zoek naar een professioneel fotograaf? Dan nodig ik je graag uit een kijkje te nemen op mijn website. Met een afgeronde studie aan de Fotoacademie in Amsterdam en inmiddels 15 jaar ervaring als freelance fotograaf ben ik je graag van dienst! Neem gerust vrijblijvend contact op. Ik denk graag met je mee en kan vlot een prijsindicatie afgeven of offerte maken. Mijn contactgegevens vind je hier.

CONTACT

Portfolio

Al meer dan 15 jaar maak ik beeld voor een groot aantal opdrachtgevers. Met veel van hen bestaat al een jarenlange relatie. In mijn portfolio vind je voorbeelden van portretten en reportages gemaakt in opdracht voor magazines, bedrijven (profit en non-profit), overheid, ontwerp- en reclamebureaus, evenementenbureaus, maar ook documentaire fotoseries en reisreportages. Op deze pagina vind je een overzicht.

PORTFOLIO

Reisreportages

“Once a year go someplace you’ve never been before”  –  Dalai Lama.
Dat advies volg ik graag op. Reizen en fotograferen. Een mooiere combinatie is er voor mij niet. Inmiddels heb ik al veel landen verkend met mijn camera. Japan, India, Tibet, Sri Lanka, Myanmar, West-Papua, Sulawesi, Cambodja, Laos, China, Zuid-India, Philippijnen, en meer … Bekijk mijn portfolio met reisreportages via deze link.

TRAVEL

UITGELICHT

recente opdrachten, nieuws en publicaties